1

Téma: Účinky extraktu Boswellia serrata - přírodní náhrada za kortikoidy

Kyselina boswelová - přírodní látka s účinky podobnými chemickým kortikoidům, ovšem bez nežádoucích účinků, které kortikoidy při dlouhodobém užívání mají. Získává se z pryskyřice Kadidlovníku (Boswellia serrata). Pomáhá ke snižování příznaků alergických reakcí a při zánětlivých onemocněních.

Zkuste a porovnejte.

Extrakt kadidlové pryskyřice s obsahem 65% kyseliny boswelové můžete použít pro tyto účely:

- Obecně jako roztok pro vnější použití nebo v kapslích pro vnitřní užití.

- Formou obkladu na záněty kloubů nebo při artritidě - stačí 2g prášku extraktu s obsahem 65% kyseliny boswelové rozpustit  0,5 dcl vody

- Formou obkladu na čelo (silnější roztok)  nebo spreje do nosu proti alergickému zánětu dutin (zde stačí slabší roztok, špetka extraktu na 10ml převařené vody a uchovat v lahvičce od nosních kapek s kapátkem nebo rozstřikovačem. 

- Kyselina boswelová zastavuje zánětlivé procesy, pomáhá při astmatu (užívat vnitřně kapsle, inhalace roztoku prášku extraktu v převařené vodě z ultrazvukového inhalátoru)

- Pomáhá při chronickém zánětu střev (užívat 3x denně plněnou 1 kapsli vel. 00 s extraktem nebo 600mg extraktu s obsahem 65% kyseliny boswelové )

- Inhibuje zárodky rakovinového bujení (v remisi nebo prevenci 1 kapsle 2x denně nebo 1gram extraktu 1x denně)

Extrakt Boswellia serrata  pro tyto účely můžete zakoupit v našem e-shopu zde: https://www.vinaturae.cz/eshop/vyhledav … =boswellia

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz

2

Re: Účinky extraktu Boswellia serrata - přírodní náhrada za kortikoidy

Dobrý den,

mám dotaz. Je pravda, že má kadidlovník dobré účinky na klouby jako píší tady https://www.vseproklouby.cz/kadidlovnik … a-serrata/ ? jaký byste případně doporučil koupit?