1

Téma: Maral 4.1 extrakt kořene - použití

Příklad užití volně sypaného extraktu:
Pokud nemáte vlastní návrh, doporučení nebo protokol, extrakt 4:1 kořene Maral lze užívat denně, nejlépe ráno nebo v poledne. Při užívání večer by mohl narušit usínání nebo oddálit potřebu spánku. Obecné doporučení  pro užití tohoto exraktu jako jedna dávka je 1 zarovnaná čajová lžička s extraktem. V bodbuildingu se užívá 1 až 2 dávky 1 hodinu před sportovní aktivitou.  Extrakt je vhodné zapít teplou vodou.


Příklad užití volně sypaného extraktu:
Pokud nemáte vlastní návrh, doporučení nebo protokol, užívejte 1 až 2 kapsle 1x až 2x denně nebo 1 hodinu před pohybovou aktivitou.

Něco o Maralu:
Maralí kořen, jakoby už upadl v zapomnění mezi stimulanty a adaptogeny. Když nebyl v našich končinách tak dobře dostupný Ženšen pravý a jiné adaptogeny ze subtropů, byl Maralí kořen hojně užívanou a plnohodnotnou náhradou. Vyniká totiž vysokým adaptogenním, tonizačním a stimulačním účinkem. V bodybuildingu se užívá v kombinaci s dalšími bylinami s vysokým obsahem fytosterolů jako je např. Butea superba, Tongkat ali, Pfaffia paniculata, Kotvičník zemní nebo v kombinaci s bylinami či extrakty se stimulačním účinkem, jako je Citrus aurantium, Guarana, Dendrobium nobile, Cordia salicifolia (ChaDeBugre), Coleus forskohlii atd.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz