1

Téma: Hoodia gordonii - ideální při podpoře hubnutí

Jak snížit potřebu jíst, zlepšit svoji fyzickou kondici a začít snadněji hubnout?

    Určitě už znáte mnoho různých přípravků a návodů, jak rychle a bezstarostně zhubnout. Říkáte si, že už jste vyzkoušeli snad všechno co je dostupné a nic z toho Vám nepomohlo nebo nepasovalo? Máme pro vás jeden tip z bylinkové zahrádky, jak si pomoci od častého mlsání nebo zbytečného přejídání. A co víc, můžete se zbavít nejen nadbytečných kilogramů, ale i špatných stravovacích návyků.
    Možná znáte, možná neznáte - jde o sukulentní rostlinu Hoodia gordonii. 

Co je Hoodia gordonii?
    Hoodia gordonii je bezlistá sukulentní rostlina (kaktus), která roste přirozeně v Jižní Africe. Patří mezi ohrožené druhy a ve volné přírodě je přísně chráněná.Většina světové produkce pochází z řízeného pěstování v Jižní Africe. Pěstování a zpracování je věnována velká péče, aby každý zákazník dostal co možná nejkvalitnější finální produkt. Účinky Hoodie byly po staletí využívány jihoafrickými domorodci a dále pak prozkoumány a potvrzeny jihoafrickým vědeckým týmem na konci minulého století. V rostlině byl nalezen komplex glykosidů jež vědci nazvali "P57".  Účinek komplexu P57 popsali jako potlačení chuti k jídlu s pocitem plnosti žaludku po menších porcích zkonzumovaných potravin.
    Jak účinkuje Hoodia gordonii? Jednoduše řečeno tak, že komplex P57 napodobuje účinek glukózy přímo v mozku, a tím ho vlastně "oklame". Mozek nám pak signalizuje pocit dostatečné sytosti i když žaludek nebyl řádně naplněn nebo by se za normálních okolností dostavil hlad. Hoodia se užívá 30 minut před každým jídlem, takže efekt je podobný tomu, jako kdyby jste snědli před jídlem snědli vysoce kalorickou čokoládouvou tyčinku, zákusek nebo sladkou oplatku. Určitě to znáte z dětství, když vás maminka před obědem okřikla: "Nejez to cukroví před obědem, pak nemáš hlad na pořádné jídlo a necháváš zbytky!"Ano, tento efekt pocitu "najezení" dokáže v mozku vyvolat cukr, cukroví, čokoláda nebo bonbóny, ale stejně tak i bezkalorická a zcela přírodní Hoodia gordonii.Vaše potřeba jíst se stává menší, nemlsáte tolik sladkostí a když k tomu přidáte i každodenní porci tělesného pohybu (procházky, běh, cvičení, jízda na kole, posilovna atd.), máte velkou šanci, že začnete i pěkně hubnout.
    Ale Hoodia gordonii není jen o redukci příjmu potravy o hubnutí. Výsledkem "nepřejídání se" je také i lepší zdravotní stav, kdy své tělo osvobodíte od zbytečných tuků a cukrů, a také od trápení u otevřené lednice s myšlenkami typu : "Co bych tak ještě snědl?"

Chcete se dozvědět  ještě více o Hoodia gordonii?
Pojďme se podívat na nejčastější dotazy uživatelů.


Proč bych měla užívat Hoodia gordonii?
Je zde několik důvodů, proč zkusit Hoodia gordonii. Pokud alespoň na tři z uvedené otázky odpovíte "ANO", je Hoodia určena právě pro Vás:
1.    Máte sedavé zaměstnání a jíte více než 3x denně?
2.    Nedokážete si odříct po jídle nějakou sladkost?
3.    Trpíte nadváhou a máte pocit, že Vaše fyzická kondice nestojí za nic?
4.    Jíte hodně a často, když jste nervózní nebo ve stresu?
5.    Jíte častěji než 3x denně?
6.    Máte vysoký LDL cholesterol?
7.    Přeslal/a jste kouřit a přibýváte na váze?
8.    Chtěl/la byste dodržovat správnou životosprávu?


Koupila jsem si Hoodia gordoni mletou na prášek, jak to mám užívat?
Hoodia gordonii už má ve světe mnoho podob ve formě konečného výrobku. Jsou to různé spreje, tinktury, náplasti, tablety, kapsle, ale také sypaný organický prášek, na jemno pomletý ze sušených kousků z nadzemních částí rostliny.  Asi nejrozšířenější jsou kapsle s obsahem Hoodia gordonii pro komfortní a pohodlné užívání. Dávkování je zde jasně dané obsahem práškové Hoodie v kapsli. Obvykle má jedna kapsle nebo tableta 450 až 1000mg čistého Hoodia gordonii prášku. Pokud však chcete mít dávkování pod vlastní kontrolou, neradi polykáte velké tablety nebo kapsle a menší komfort odměřování a užívání sypaného prášku přímo do úst vám nevadí, pak levnější varianta sypaného, váženého prášku mleté Hoodia gordonii je určený právě pro vás.

A teď přímo k užívání:
- Pokud jste zakpoupili tablety nebo kapsle s čistou Hoodia gordonii, pak je obecně doporučovaná jedna dávka 1 - 3 tablety 3x denně 30minut před každým jídlem. Proč se píše jedna až tři tablety?  Nejprve v první dávce zkusíte účinek 1 tablety, a pokud je účinek slabý, v další dávce vyzkoušíte dvě. Tři tablety je maximum v jedné dávce, pokud by byl účinek dvou tablet v jedné dávce stále slabý. 

- Jestliže jste zakoupili vážený, sypaný organický prášek, pak je volba dávkování jen a jen na Vás. Vhodný prostředek pro dávkování je v tomto případě běžná čajová lžička. Pro jednu dávku obyvkle postačuje jedna zarovnaná čajová lžička užívaná 3x denně 30 minut před každým jídlem. Prášek se zapíjí teplou vodou. Před polknutím je možné nechat prášek s vodu chvíli působit v ústech.


Jak poznám, že Hoodia už účinkuje?
Účinek Hoodia gordonii je popisovaný jako pocit plnosti či absence hladu a chuti na sladké. Při užívání vysokých dávek se může vyskytnout až nechutenství. Naopak při užívání nízkých dávek se může efekt projevit až po několikáté opakované aplikaci, například druhý nebo až třetí den. Jsou i paradoxní případy z počátku užívání - většinou první den, kdy se může krátkodobě dostavit i větší hlad než obvykle. Dávkování je proto vhodné upravit podle síly požadovaného účinku a individuální citlivosti organismu. Nejlepších výsledků je dosaženo při pravidelném užívání výše doporučených dávek.     


Je Hoodia gordonii bezpečná?
Ano, Hoodia je při dodržení doporučeného dávkování bezpečná bylina, která Vám neublíží a nevytvoří žádný návyk ani při dlouhodobém užívání. Užívání Hoodie nenahrazuje pestrou stravu a její užívání je dobré podpořit zdravým životním stylem s dostatkem pohybu. Rozhodně je Hoodia šetrnější než drastické diety a hladovění, které přinášejí zdravotní problémy a ve výsledku známý „jojo“ efekt. 

Můžu pomocí Hoodie zhubnout?

Hoodia gordonii Vám pomůže s redukcí příjmu potravy. Omezíte tím příjem cukrů a tuků (kalorií) a úpravou svého jídelníčku s přídavkem pravidelného pohybu např. formou procházek nebo jízdou na kole, můžete dosáhnout již velmi brzy překvapivých výsledků zlepšení fyzické kondice.

Přestávám kouřit a nahrazuji cigaretu sladkostmi. Pomůže mi Hoodia gordonii?

Ano, v tomto případě Vám může být Hoodia gordonii velkým pomocníkem. Přibývání na váze je u STOP kuřáků velmi časté, jelikož se dostavuje potřeba cigaretu nahrazovat jídlem nebo sladkostmi. Užívání Hoodie Vám může pomoci tlumit potřebu jíst a mlsat místo odepřené cigarety.

Kdo by neměl užívat Hoodia gordonii?
Užívání Hoodie není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a pro diabetiky.

Kde lze Hoodia gordonii zakoupit?
Certifikovanou, organickou Hoodia gordonii z jihoafrické farmy, kterou vidíte na obrázcích, můžete zakoupit v eshopu na tomto odkazu:
https://www.vinaturae.cz/eshop/vyhledav … p;s=hoodia

Můžete si  vybrat z několika variant produktů nebo si zvolit různá množství sypané práškové byliny pro individuálně dlouhou terapii.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz