Pravidla užívání fóra

Svým přístupem na toto fórum souhlasíte s následujícími podmínkami. Vyhrazujeme si právo tyto podmínky kdykoliv změnit a učiníme vše potřebné pro to, abychom vás o této změně informovali. Přesto je rozumné tyto podmínky průběžně sledovat vzhledem k tomu, že používáním tohoto fóra s těmito podmínkami souhlasíte.

Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícími, hanlivými, nevhodnými, vulgárními výrazy nebo nevhodnými grafickými objekty, které by mohly porušovat platné zákony v zemi, kde sídlí provozovatel tohoto fóra, nebo platné mezinárodní právo. Souhlasíte s tím, že provozovatel tohoto fóra a jím pověřené osoby mají právo odstranit, upravit, přesunout nebo uzamknout jakékoliv téma nebo příspěvek, pokud to budou považovat za nutné. Pokud se bude některé téma na tomto fóru opakovat více než jednou nebo si budou témata svým obsahem velmi podobná, vyhrazujeme si právo vložený příspěvek přesunout k nejlépe odpovídajícímu tématu nebo jej v případě duplicity z fóra odstranit.

Každý registrovaný uživatel může své příspěvky dodatečně modifikovat, opravovat nebo smazat.

Ihned po potvrzení registrace vám bude na uvedený e-mail zaslaný aktivační odkaz, kterým registraci dokončíte. Budete vyzváni k vytvoření přístupového hesla ke svému účtu na Herbal Alchemy Fórum a tím proces registrace a aktivace dokončíte. Potom se přihlašte standardním způsobem tlačítkem "Přihlásit" v horní liště tohoto fóra.

V případě, že vám do 5 minut nepřijde ověřovací e-mail s aktivačním odkazem, zkontrolujte ve vašem mailboxu také obsah spamového koše. Pokud ani tam e-mail s aktivačním odkazem nenaleznete, kontaktujte nás na: vinaturae@gmail.com. Aktivaci vašeho účtu provedeme ručně.

Jestliže budete chtít svůj účet na tomto fóru trvale zrušit, napište svoji žádost opět na e-mail: vinaturae@gmail.com. O trvalém zrušení účtu budete poté informováni zpětnou odpovědí.

Vítejte v komunitě badatelů, alchymistů a pozorovatelů života! Ať se vám u nás líbí :-)