1

Téma: Catuaba 20:1 extrakt - použití

Příklad užití volně váženého extraktu:
Pokud nemáte vlastní návrh, doporučení nebo protokol, obecné doporučení u tohoto extraktu 20:1 Catuaba je  1 zarovnaná mocca kávová lžička 1x denně ráno, například jako dopněk ke kávě pro lepší stimulaci organismu do nového dne. Pokud extrakt užijete jako afrodisiaum, ať už samostatně nebo s jiným komplementárním extraktem, užívá se 1 zarovnaná mocca kávová lžička 1 hodinu před požadovaným účinkem. Ve fytoterapii, například proti průjmu, lze užívat jednu uvedenu dávku  2x až 3x denně. Zapíjí se hned po užití teplou vodou nebo teplým čajem.

Příklad užití plněných kapslí po 600mg:
Pokud nemáte vlastní návrh, doporučení nebo protokol, obecné doporučení pro užívání je:
Jako doplněk stravy 1 kapsle 1x denně, nejlépe ráno.
Jako afrodisiakum 1 až 2 kapsle 1 hodinu před požadovaným účinkem.
V fytoterapii 1 kapsle 2x až 3x denně.

Komplementární produkty pro namíchání silnějších afrodisiak:
Maca, Muira puama, Cnidium monnieri, Smilax officinalis, Kotvičník zemní, Corynanthe yohimbe, Purwaceng, Butea superba, Clavohuaska, Xanthoparmelia scabrosa, Škornice šípolistá, Damiána atd.

Odborná literatura uvádí:
Catuaba je strom původem z oblastí kolem Brazílie. Tato rostlina je již dlouho užívá jako mírné afrodiziakum se stimulačním účinkem pro muže i ženy. Catuaba obsahuje alkaloidy, tannin, třísloviny, aromatické oleje, pryskyřice, tuky, fytosteroly, cyklolignany, sesquiterpeny, flavonoidy a flavalignany.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz