1

Téma: Izolát Hordenine (98%) - použití

Použití volně sypaného Hordeninu:
Pokud nemáte vlastní návrh, doporučení nebo protokol, dávkuje se v množství 100mg - 500mg v jedné dávce, 1x až 2x denně nebo podle potřeby. K odměření dávky je vhodné použít digitální váhu nebo malou odměrku. Lze také s patřičným grifem dávkovat metodou "hromádka na špičku nože", po vzoru našich předků. Při větších nebo častých dávkách Hordenine může narušit usínání a spánek.


Použití Hordennu v kapslích 300mg:
Pokud nemáte vlastní nápad, pak lze užívat jako doplněk stravy 1 kapsli 300mg s Hordeninem 1x denně, nejlépe ráno. Při syndromu chronické únavy je možné dávkovat jako fytoterapeutikum 1 kapsli  2x denně. Při slabém účinku je pak možné užít 2 kapsle ráno v první dávce a pak už jen jednu kapsli v druhé denní dávce.


Komplementární produkty:
Guarana, Salicin, Citrus aurantium, Tyrosin, LPA, Yerba maté, Acai berry, Piperin, AAKG


Odborné zdroje uvádějí:
Extrakt Hordenin se vyrábí z Ječmene setého (Hordeum vulgare). Travina Ječmene setého obsahuje v malém množství alkaloid Hordenine (C10H15NO). Ten se vyskytuje i v mnoha jiných travnatých rostlinách, zvláště ale v obilí a některých kaktusech. Je chemicky příbuzný tyraminu. Působí jako centrální nervový stimulant, který se vyskytuje v doplňcích stravy deklarovaných jako podpůrné prostředky k rychlejšímu hubnutí nebo ve stimulačních doplňcích pro sportovce. Zvyšuje duševní bdělost a potenciál fyzické energie. Někteří lidé Hordenine užívají, jelikož mají zkušenost s tím, že jim pomáhá potlačovat hlad. Mnohem déle tak vydrží s pocitem plného žaludku po jídle. Většinou je kombinován s jinými stimulanty a aminokyselinami pro vzájemnou podporu stimulačních účinků.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz