1 Naposledy upravil: Homo Alchemicus (01.09.2014 08:56:34)

Téma: Civilizační choroby, stres, úzkost, bolest zad, somatizace...Co s tím?

Už v samotné podstatě těchto neduhů je slovo "civilizační", což znamená, že se problém týká populace z vyspělé moderní společnosti, kde již není třeba v mnoha profesích terciálního ekonomického sektoru vynaložit velké fyzické úsilí pro získání potravy k přežití.

Jak lze jednoduše a zdarma předcházet civilizačním chorobám?
Odpověď je prostá, recept též, ovšem jak se zdá, je to pro mnoho z nás velmi náročné, najít si čas, chuť a pak mít vůli vytrvat.

O co jde?
Výrazného zlepšení zdravotního stavu lze docílit pravidelným denním pohybem, Obětujte denně 1 hodinu svému tělu a dopřejte mu více fyzické aktivity, čímž zlepšíte prokrvení a okysličení všech tkání a orgánů. Tělo vám to vrátí 100 násobně v pocitu pohody a dobrého zdraví, aneb jak se člověk o své tělo stará, podle toho se také cítí.
Stačí půl hodiny každé ráno nějaké lehké cvičení ( např. 5 Tibeťanů nebo lehký běh na čerstvém vzduchu apod.), potom krátká studená sprcha a odpoledne nebo večer po práci opět minimálně 30 minut pohybu (např. procházka, jízda na kole či rotopedu, běh, jogging apod.), potom studená sprcha a uvidíte sami, jak se vám do jednoho týdne celkově zlepší váš zdravotní, fyzický a také i psychický stav. Důležitá je pravidelnost a vytrvalost. V tom je ten fígl ;-)

Jaké to má výhody?
Můžete jíst více kalorické (tím pádem i chutnější) potraviny
Určitě brzy začnete spát i bez léků na spaní, pokud je někdy užíváte
Udržíte si stabilní tělesnou hmotnost
S lepší fyzickou a psychickou kondicí se zlepší i vaše sebevědomí
Zjistíte, že mnoho vleklých zdravotních obtíží, bolestí zad apod. se kterými bojujete a už si s tím nikdo neví rady, pomalu vymizí


Je to jednoduché, přirozené, účinné a je to zadarmo. A to by se mohlo přece vyplatit, nebo ne :-)

Že vám chybí energie a motivace do začátku?
Nevadí, můžete zkusit nějaké produkty z našeho e-shopu, které patří mezi tzv. stimulanty. To už sice není úplně zadarmo, ale potřebnou energii do začátku mohou tělu dodat a zvýšit tak i motivaci k pohybu:

Zde je odkaz na sekci se stimulanty, stačí si jen vybrat:
https://www.vinaturae.cz/eshop/vyhledav … stimulanty

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz

2

Re: Civilizační choroby, stres, úzkost, bolest zad, somatizace...Co s tím?

to je ale pohadka panecku...moc pekne, to si muze dovolit ten kdo nechodi dene nekam hakovat do prace od rana do vera aby uzivil rodinu a zaplatil hypoteku. keci keci keci !!! a na zaver nechybi reklama kde koupit nejake zbozi... vypeceny prispevek :-)))

3 Naposledy upravil: Homo Alchemicus (07.10.2014 16:39:46)

Re: Civilizační choroby, stres, úzkost, bolest zad, somatizace...Co s tím?

Život je otázkou priorit, pokud nebudete dělat nic v primární prevenci proti civilizačním chorobám, tak až se nějaká choroba projeví, budete stejně muset nějaký čas obětovat na to "běhání", ovšem už po doktorech.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz