Jít do obsahu fóra

Svobodná diskuse o životě, přírodě a rostlinách

... nejvyšší stvořil ze země léky a rozumný jimi nepohrdá (Sirach 38, v.4)

Jako host nevidíte celý obsah diskusního fóra a máte omezená oprávnění k některým funkcím. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem %s musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty


Požadované informace

Prohlédnout téma (nejnovější)

7

HHC zakazali no a co?
Chemikum stacilo několik tydnu a mame dalsi alternativy.
THC-JD
THC-B
THC-H
10-OH-HHC
HHC-H
Politici jsou hlupaci!
Jindrich Voboril mel zase pravdu big_smile

6

Jo to je věčný boj. Něco normálně funguje, pak příjde nějaký dobroděj, hodí do toho vidle a začnou se dít věci. Ze všeho lze udělat byznys. Každý zákaz vytváří novou díru na trhu a ta dříve nebo později bude někým nebo nečím zaplněna.

5

HHC je majstrštych chemiků. Vypěstovat technické konopí s vysokým obsahem CBD a pak z toho derivovat psychoaktivní hexahydrocanabinol tomu říkám výsměch politikům big_smile big_smile big_smile

4

Jestli to dobře chápu, tak socky jsou sociální sítě? Tam nechodím tak nevím, ale ten problém ohledně regulovaných přírodních látek zde byl i před sociálními sítěmi. Pokud mám dobré informace, tak v současné době to na vládní úrovni řeší Jindřich Vobořil a myslím, že právě on to dělá dobře, protože má informace a zkušenosti. Uvidíme jak dlouho tam vydrží, než tam zase příjde nějaká přechytralá inkvizitorka od KDU-ČSL a všechnu tu legislativu zase po něm překope úplně naopak. Ostatně tak je to tady se vším už přes 30 let a podle toho to tady taky vypadá.

3

Problem neni thc ani hhc problemem jsou lidi co se chovaji jako kreteni!
Posledni roky jsou kreteni hodne videt a slyset protoze jsou jich plne socky!

2

Dokud bude THC zakázané nebo bude přísná regulace, vynalézavost lidí nezná hranice, jak tyto restrikce obcházet chemickými cestami ve výrobě podobných molekul. Ale ten prodej z automatů je fakt už za hranou!

1

ZDROJ: YOUTUBE - Kanál Inovace Republiky
Aktuální reakční video: https://www.youtube.com/watch?v=uxoKKy_0VyU

Před několika měsíci zveřejněný článek k HHC: https://platforma.inovacerepubliky.cz/b … vana-detem

Rozhovory na téma konopí s odborníky Václavem Říhou, Patrikem Majringrem, Janou Budařovou, Janem Šarapatkou najdete v rámci vysílání.

Podpořte přípravu rozhovorů a diskuze na téma "vize z krize" nebo se staňte členem Inovace Republiky. Rádi bychom více natáčeli v regionech inspirace, příběhy a veřejné akce ve stylu moderovaného dialogu ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

Inovace Republiky - Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti.