1

Téma: Legalizace konopí s obsahem THC do 1%. Co si o tom myslíte?

ZDROJ: YOUTUBE - Kanál Inovace Republiky
Video k diskusi: https://www.youtube.com/watch?v=ibMMKIFm_-Y&t=799s

Myslíte si, že bylo správné legalizovat konopí s obsahem THC do 1%? Než došlo ke změně zákona, bylo v ČR konopí legální s THC do 0,3%. Nabízím téma k diskuzi. Jste pro, nebo proti? Jaké máte argumenty vy?

2

Re: Legalizace konopí s obsahem THC do 1%. Co si o tom myslíte?

Byl to správný krok legalizovat thc do 1%. To už mělo být dávno. Kolika lidem co si pěstují konopí na mastičky ten předchozí předpis s thc do 0,3% zničil život. Zemědělci s tím taky měli problém. Končili u soudů pro nic za nic! Ta ženská v tom videu by si tohle měla uvědomit. U té policie se divím, vždyť oni sami ty nemocné seniory posílali k soudům a pak se vymlouvali na zákon. Tak teď už zákon mají a zase protestují? Nechápu sad sad sad
Už by tu nevinou kytku měli politici nechat napokoji.

3 Naposledy upravil: Homo Alchemicus (30.03.2024 07:20:22)

Re: Legalizace konopí s obsahem THC do 1%. Co si o tom myslíte?

Jestli si dobře vzpomínám, hon na čarodějnice a válku s pěstiteli takzvaného technického konopí ze zahrádky rozpoutal tehdejší poslanec za KDU-ČSL Pavel Severa s legendární a originální množstevní jednotkou pro držení regulovaných látek "větší množství než malé". Pak se začaly legistativně utahovat šrouby i v oblasti pěstování konopí, kam patřily přirozeně křížené odrůdy technického konopí s THC do 1%. Pamatuji, že když jsme v devadesátkách jezdili autem přes různé vesničky, lidé normálně tento typ kytek konopí pěstovali za plotem běžně jako bylinu a ptačí zob pro ptáky do krmítek na zimu. Právě po Severovi přišla ta totální prohibice a nulová tolerance pěstování a začalo udávání sousedů. Nyní se to po 24 letech dostalo zpátky do původního stavu. To video mne překvapuje, že se opět v politice vynořují démoni typu Pavla Severy a chtějí opět téměř nulovou toleranci pro drobné pěstitele technického konopí s THC do 1% někde na zahrádce. Je mi smutno i z Robina Čumpelíka, který má v mnoha věcech zajímavé pohledy na realitu kolem nás, ale zde je vidět, že se plete do věcí, kterým moc nerozumí a nemá všechny informace k tomuto politickému rozhodnutí.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz

4

Re: Legalizace konopí s obsahem THC do 1%. Co si o tom myslíte?

Před 24 lety?  roll
Nepamatuji , měl jsem 3 roky lol  lol  lol
To musel být moc hodný člověk ten Severa big_smile

5 Naposledy upravil: Homo Alchemicus (12.04.2024 10:47:50)

Re: Legalizace konopí s obsahem THC do 1%. Co si o tom myslíte?

Tak to asi fakt nemůžeš pamatovat. Určitě to byl hodný člověk a příkladný křesťan a katolík (odpouštěj a miluj bližního svého...)
A kolik bezúhonných lidí díky jeho politickému zviditelnění a kariéře založené na honu na čarodějnice skončilo na policii, u soudů nebo dokonce v kriminále.
Dodnes určitě dostává nespočet děkovných dopisů od voličů.

Navštivte náš originální e-shop .
E-shop ViNaturae® Herbal Alchemy- www.vinaturae.cz